De tijd van deceptie! valse spirituele coaches, profeten en helers

valse spirituele coaches, profeten en helers
Deel dit artikel:
  • 16
    Shares

Hi Lucky Buddha fam 🙂 In podcastaflevering #19 ga ik de diepte in over de opkomst van valse spirituele coaches, profeten en helers! Waak hiervoor!

Geloof mensen niet te snel die claimen een ‘spirituele coach’ te zijn met beloftes om jou te kunnen genezen, of om jou door middel van lezingen verder op weg te helpen.

De meeste van deze ‘spirituele goeroes’ kiezen dit beroep namelijk niet om jou daadwerkelijk te kunnen helpen maar omdat spiritualiteit nu eenmaal een trend is geworden in 2021. En als je een marketingachtergrond hebt dan weetje dat in elke trend winst verborgen ligt!

Vooral de manifestatie coaches, tarot lezers, astrologen en ‘helers’ zijn erg populair. Maar luisteren naar deze coaches in plaats van naar je eigen intuïtie is niet alleen zonde van je geld, maar kan ook zeker gevaarlijk voor je zijn!

Laat me je aller eerst vertellen dat ik absoluut niets tegen spirituele coaches of life coaches heb! Dit is immers ook mijn beroep 🙂 En als iemand dit beroep met de juiste intenties beoefend en ook daadwerkelijk is wat hij of zij zegt te zijn , dan heb ik hier uiteraard niets op tegen!

Maar ik wil je wel bewust maken dat veel mensen dit beroep uitoefenen met de verkeerde intentie en met het verkeerde motief in gedachten…

We leven in een tijd van veel deceptie en duisternis in deze wereld. Wees dus op je hoede! Doe je research als je met een specifieke coach wilt werken en luister altijd naar je intuïtie.

Wat ik bespreek in deze aflevering:
-De opkomst van valse spirituele coaches, profeten en helers
-Hoe herken je een valse spirituele coach en wie kun je vertrouwen in 2021?
-Waar haal je jouw spirituele wijsheid vandaan?
-De tools om je eigen spirituele coach te worden

With love,

Lucky Buddha


Deel dit artikel:
  • 16
    Shares