7 manieren hoe het universum met jou communiceert

Deel dit artikel:
  • 4.2K
    Shares

Er zijn vele manieren waarop het universum dagelijks tegen ons spreekt. Het zijn de subtiele dingen die ze in werking zet om te laten zien dat er ALTIJD voor jou gezorgd wordt. In deze blog geef ik je 7 manieren hoe het universum met jou communiceert.

Ik geloof dat het universum altijd met ons communiceert.

En ik geloof ook dat wij niets in dit leven alleen hoeven te doorstaan.

Onthou dat..

Als je om hulp vraagt, je altijd gehoord zult worden. Het enige wat jij hoeft te doen is om hulp vragen en open staan om de vorm van hulp te ontvangen als die er is.

Als je leert om al je zintuigen scherp te stellen en te observeren wat er om je heen gebeurt dan zal je de antwoorden vinden waar jij naar op zoek bent.

Ik geef je 7 tekens van het universum:

tekens universum pin

1. Je Intuïtie

We zijn allemaal geboren met natuurlijke intuïtie die ons kan helpen om de juiste beslissingen te maken. Dit is voornamelijk voor onze eigen veiligheid en zodat we niet te ver afdwalen van ons pad.  

Intuïtie spreekt van binnenuit en kan je alleen horen als je in contact staat met je hogere zelf.

Lees hier hoe je jouw intuïtie kan versterken.

Je gedachten zijn altijd luid, je emoties overweldigend, maar je intuïtie spreekt altijd kalm tegen je. Het spreekt helder en direct terwijl er een gevoel van rust over je heen komt.

2. Mensen

Veel boodschappen van het universum komen in de vorm van een persoon. Dit kan een familielid zijn, een vriendin maar ook een vreemde die je op straat tegenkomt.

Soms moeten we het antwoord van iemand anders horen om de bevestiging te krijgen die we zoeken.En soms zijn we simpelweg te koppig om naar onze eigen intuïtie te luisteren waardoor de boodschap in de vorm van een andere persoon beter aankomt.

Als jij om hulp vraagt aan het universum, let die week dan goed op de gesprekken die je voert met mensen. Helemaal als een boodschap herhaaldelijk tegen wordt gezegd en je constant wordt geconfronteerd met hetzelfde antwoord.

Dit zijn tekens van het universum!

 3. Nummers

Heb je je ooit afgevraagd waarom je herhaaldelijk 11:11, 22:22 of 44:44 op de klok ziet?

Het zien van nummers hangt samen met een groei in je bewustwording.

Ik merk hoe meer ik verbonden ben met mijn hogere zelf, hoe meer nummers ik zie. Ik gebruik dan mijn intuïtie en omgeving om de boodschap te ontcijferen.

Veel verschillende geloofsstromingen uit onze geschiedenis zagen kracht en waarde in nummers wat in het occultisme de naam numerologie heeft gekregen.

Pythagoras heeft onze westerse wereld geïntroduceerd aan numerologie. Maar dit principe stamt al af van Oud Egypte en Babylon (3300 v. Christus). Opmerkelijk is dat in de Bijbel, de Koran, de Kaballah, en vele andere manuscripten nummers worden gebruikt om onderliggende boodschappen te communiceren met ons.

De taal van nummers is universeel en grenzeloos en kan door iedereen gehoord worden. Zo bevat elk cijfer een eigen frequentie en staat symbool voor een specifieke boodschap of betekenis. 

Als je herhaaldelijk dezelfde nummers ziet dan is dat geen toeval, het is een persoonlijke boodschap voor jou.

Roze wolken

4. Dromen

Veel wetenschappers zijn van mening dat dromen een recollectie zijn van je herinneringen, opgeslagen in je lange termijn geheugen. De spirituele kijk op dromen heeft echter net een andere betekenis.

Het is een manier om specifieke boodschappen te ontcijferen en deze te re-integreren in je DNA. Als je slaapt bevind je je namelijk op een andere frequentie en ben je in staat om veel meer informatie te ontvangen en te verwerken.

Je bewuste geest en rationeel denkvermogen kan je niet limiteren als je droomt en hierdoor ben je dus in staat om andere dimensies af te reizen zonder dat dit een te grote impact heeft op je lichamelijke gesteldheid.

Boodschappen via dromen komen vaak in de vorm van symbolen. Het gaat dus niet om het letterlijke verhaal maar het gevoel of de intentie achter deze droom.

Anderen geloven dat wij verschillende tijdlijnen van ons bestaan afreizen en uitspelen in onze slaap: het verleden, het heden en de toekomst. Het dromen over een bepaald persoon of een gebeurtenis kan je attenderen op welke kernelementen in je leven jij je focus moet leggen op dat moment.  

Dromen geven je een indicatie over je emotionele gesteldheid. 

En ik ben van mening dat het belangrijk is het gevoel bij elke droom te onthouden. Zo kan een positieve ervaring in een droom je de nodige afsluiting of geruststelling geven. Terwijl een droom met een negatieve lading je kan wegwijzen op je onderliggende angsten en trauma’s waar nog aan gewerkt moet worden. 

5. Dieren en symbolen

Let na het stellen van je vraag goed op dieren die jouw pad kruisen. Op straat maar ook in reclames, in films of op je Facebook tijdlijn. Dit zijn tekens van het universum. Zoals elk dier symbool staat voor een betekenis is dit een makkelijke manier voor het universum om jou een boodschap mee te geven. 

Katten: spirituele kracht, steun, vrijheid
Vlinders: transformatie, een nieuw begin
Leeuwen: kracht, moed, zelfvertrouwen
Olifanten: kracht, intelligentie, geruststelling
Spin: creativiteit, connectie, verleden & toekomst,
Wolf: overwinning, doorzettingsvermogen

Sterrenhemel

6. Gebeurtenissen

Als vervelende situaties in jouw leven zich constant blijven herhalen dan zit je in een bepaalde loep of vicieuze cirkel. Dit is een duidelijke indicatie om je te attenderen op bepaalde levenslessen die je nog moet leren en thema’s die jij nog niet volledig beheerst. 

Bijvoorbeeld:

Als jij steeds voor dezelfde vrouwen kiest gebaseerd op uiterlijk maar deze relaties altijd stuklopen.

Of als jij steeds gebroken mannen naar je toe trekt die jou niet respecteren en je je afvraagt waarom?

Dan is het antwoord simpel: 

Deze vicieuze cirkel doorbreken..  Dat is wat het universum naar jou communiceert.

Hoe?

Een herhaling stamt af van een bepaalde gedraging, angst of eigenschap van jezelf die niet wordt erkend. Vind de oorzaak bij jezelf en je vind het probleem.

7. Uitnodigingen

Als je je gestagneerd voelt en je niet weet wat de juiste volgende stappen zijn dan kan het helpen om je aandacht te leggen op je omgeving. 

Van stil zitten vind je geen antwoorden. Soms hebben we hier actie voor nodig.

Let in deze periode op uitnodigingen die je krijgt. Vraagt iemand je mee naar een sociaal event, een workshop of om een middag te kletsen?

GA! Ook al staat je hoofd er niet naar, ga toch.

Je zult versteld staan hoeveel nieuwe inspiratie en inzichten je zult krijgen omdat je in de fysieke wereld op zoek bent gegaan naar de antwoorden.  Sta open voor nieuwe mensen en plekken. Vooral voor dingen die buiten je comfortzone liggen of waar je normaal gesproken ‘nee’ op zou zeggen.

Tekens universum pin

ASK and the universe will help you see more clearer..

With love,

Lucky Buddha

 

Andere interessante artikelen voor jou**

Wat is spiritueel ontwaken & waar ga je doorheen?

Spiritueel Ontwaken – Wat is donkere nacht van de ziel?


Deel dit artikel:
  • 4.2K
    Shares